Waarom je nu moet bezorgen om je omzet te behouden

De strijd om het maagaandeel van de gast wordt steeds heviger. Zelfs de supermarkt gaat nu...
De strijd om het maagaandeel van de gast wordt steeds heviger. Zelfs de supermarkt gaat nu...
Heropening horeca, hoe zit het met de bezorging? De terrassen zijn eindelijk weer geopend, is er...
Zet jij al actiekortingen in? Bijvoorbeeld om nieuwe gasten te bereiken, of meer omzet te maken?...
Wanneer je start met bezorging, is het bezorggebied bepalen heel belangrijk voor je succes. Hoe bepaal...
Als horecaondernemer herken je waarschijnlijk onderstaande vragen: Hoe weet ik straks per dag of ik winst...
Voorheen was de kassa het centrale punt in de onderneming. Elke transactie kwam over de kassa....
Hoe verdien ik eenvoudig geld in minder tijd? Dat is een vraag die wij graag beantwoorden!...
Hoe haal jij het maximale uit bestellen & afhalen? Het aandeel maaltijden wat online besteld wordt...
Een woord dat niemand graag hoort, prijsstijgingen. Toch krijgen we hier steeds meer mee te maken....